PERGOLE DIN ALUMINIU CU ACOPERIS RETRACTABIL

O pergola este conceputa pentru a proteja terasa. O pergola cu acoperis retractabil face ca terasa sa fie exploatata la maximum in orice anotimp. Deci, poti avea o terasa deschisa VARA, o terasa cu umbra, o terasa de IARNA inchisa – Wintergarden.

PERGOLE TIP FLAT

Pergole retractabile cu capriorii drepti care imbunatatesc fluxul de clienti si prelungesc sezonul terasei. Pergole de aluminiu simpliste, cu acoperis retractabil All Seasons.

PERGOLE TIP SPLINE

Pergole retractabile elegante cu capriorii curbati, care permit relaxarea pe terasa ta indiferent de vremea de afara. Cu pergolele Spline aduci eleganta si rezistenta suplimentara la zapada.

PERGOLE BIOCLIMATICE

Pergole cu acoperis retractabil din lamele de aluminiu, potrivite iernilor cu foarte multa zapada. Sunt pergole de lux recomandate pentru locatii de lux, localuri in zone montane sau cu vant puternic.

PERGOLE VAULT

Pergole cu acoperis retractabil pentru evenimente, restaurante si terase independente. O pergola Vault are structura independenta perfecta pentru suprafete mari, terase comerciale. Poti construi un restaurant de la zero doar cu pergola si inchideri din sticla.

Membrana PVC impermeabila care se retracteaza printr-o simpla apasare de buton face ca pergola retractabila de la Sun Leader sa fie mai mult decat o simpla marchiza sau copertina. 
Ai o structura de aluminiu rezistenta la vant care sa iti adaposteasca vizitatorii indiferent de vremea de afara!

Sistemul de iluminare cu lumini LED calde creaza pe terasa ta o atmosfera calda si primitoare. Daca in trecut nu ai reusit sa stai noaptea pe terasa sub o lumina calda, si sa tii petreceri pe terasa pana noaptea tarziu, acum poti.

Pergola si iluminarea se actioneaza prin telecomanda sau aplicatia mobila pe care ti le punem la dispozitie, la fel ca celelalte accesorii pe care le aduci pergolei. 
Ai tot accesul pe terasa facilitat de tehnologia de astazi, pentru ca totul sa fie mai usor, mai rapid si mai confortabil!

VREI O ESTIMARE DE PRET? CERE ACUM !

Shopping Cart